Tarieven – Pro Deo

Een zedenadvocaat kijkt altijd samen met u of u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel toevoeging of pro deo advocaat of advocaat van onvermogen genoemd. De inschakeling van een pro deo advocaat is (vrijwel) helemaal gratis. U betaalt slechts een eenmalige eigen bijdrage. De kosten van uw pro deo advocaat worden vergoed door de overheid.

Wilt u meer weten over de pro deo tarieven bekijk dan:

Gratis intakegesprek
Weten wat u kan verwachten en wie u het beste kan helpen? Bel 088 - 629 00 55 voor een gratis intakegesprek. De juristen van onze juridische intakebalie kunnen uw eerste vragen alvast voor u beantwoorden.

advocaat verkeersdelict

Hulp bij de pro deo aanvraag

U komt in aanmerking voor een gratis pro deo strafrecht advocaat als uw inkomen en vermogen onder een bepaalde grens liggen. Als uitgangspunt geldt uw inkomen van twee jaar geleden (peiljaar). Als uw inkomen of vermogen sindsdien is gedaald, kan uw advocaat ook vragen het voorgaande of het huidige jaar als grondslag te nemen. Indien uw inkomen onder de pro deo inkomensgrens ligt dan bent u alleen een kleine (verplichte) eigen bijdrage verschuldigd aan de advocaat. De inschakeling van een advocaat is dan verder gratis voor u. De betreffende pro deo advocaat informeert u graag over uw situatie en kan u helpen met uw pro deo aanvraag. Uw advocaat informeert u overigens altijd uit zichzelf over uw recht op gratis pro deo rechtshulp.

Altijd de beste rechtshulp

Advocaat voor zedendelict heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Via Advocaat voor zedendelict kunt u daarom altijd de beste rechtshulp verkrijgen van een gespecialiseerde en ervaren strafrecht advocaat ongeacht de hoogte van uw inkomen. Neem contact op.

Tarieven – Strafrecht Advocaat

Ook als u niet in aanmerking mocht komen voor gratis pro deo rechtsbijstand dan wordt u altijd vooraf geïnformeerd over de kosten. Uitgangspunt daarbij is dat het tarief in verhouding moet staan tot de omvang en kwaliteit van de verleende diensten. Centraal staat het belang van de zaak en de wensen van de cliënt. Deze factoren leiden door gezamenlijk overleg tot een passende en concurrerende vergoeding voor de te verrichten diensten. Neem contact op.

Pro deo strafrechtadvocaat

Vaak is het dus mogelijk om strafzaken en zedenzaken op basis van pro deo of toevoeging gratis te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle aangesloten zedenadvocaten werken waar mogelijk op pro deo basis.

NL 230x272v3

Bel kosteloos en vrijblijvend

Stel direct uw vraag

Gespecialiseerd in zedenfeiten

Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in zedendelicten.

7 dagen per week bereikbaar

U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

Ook pro deo mogelijk

Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

Landelijk advocaten netwerk

Met onze aangesloten zedendelict advocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in door Nederland.

Waarmee u als verdachte te maken krijgt

Als blijkt uit een onderzoek van de politie dat u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit, dan kan men u aanhouden. Aanhouden heeft als doel u over te brengen naar een plaats van verhoor (meestal het politiebureau).

Advocaat gespecialiseerd in strafbare feiten

Een advocaat kan u in alle soorten zaken bijstaan. Als het komt tot een strafzaak kan een advocaat u verdedigen in de rechtbank en aansturen op vrijspraak of een lage straf.

 

Pro deo advocaat

Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle LS Advocaten Strafrecht werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Ga terug naar homepagina

Z

Specialisten in zedendelicten

Z

Conform gedragsregels Nova

Z

Advocaten in heel Nederland