Over ons

Advocaat voor Zedendelict is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke advocaten door heel Nederland met een specialisatie op het gebied van zedendelicten. Wij hebben reeds vele verdachten en slachtoffers succesvol bijgestaan.

De beste juridische bijstand in zedenzaken

Elke advocaat aangesloten bij Advocaat voor Zedendelict staat garant voor professionaliteit en een daadkrachtige aanpak die u van een goede en ervaren strafpleiter mag verwachten.

De advocaten van Advocaat voor Zedendelict doen er alles aan om uw zaak tot een goed einde te brengen. Zij zullen daarbij niet alleen op zoek gaan naar inhoudelijke, maar ook naar formele elementen die uw verdediging kunnen onderbouwen en sterker maken. De advocaten kennen de wetgeving omtrent zedendelicten binnen het strafrecht en de interpretatie hiervan als geen ander.

Landelijk netwerk

Advocaat voor Zedendelict is onderdeel van het landelijke netwerk van LS Advocaten Strafrecht. Op iedere vestiging zijn gespecialiseerde zedenadvocaten voor u beschikbaar. Met vestigingen door heel Nederland zit er dus altijd wel een advocatenkantoor bij u in de buurt. Alle advocatenkantoren zijn bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur via de centrale Strafrecht Intakebalie op 088 – 629 00 55.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 55 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Pro deo advocaat

  Vaak is het mogelijk om strafzaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij Advocaat voor Zedendelict werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

  NL 230x272v3

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in zedenfeiten

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in zedendelicten.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten zedendelict advocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in door Nederland.